Liever niet als bedrijf de boete van uw firmawagen betalen?

Onlangs was in het nieuws dat als het onduidelijk is welke werknemer een boete voor een snelheidsovertreding heeft gekregen voor de bedrijfswagen, de werkgever zelf de boete moet betalen. Mobiliteitsminister Francois Bellot (MR) werkt hiervoor aan een wetswijziging. De aansprakelijkheid zou zelfs uitgebreid kunnen worden tot de particulier die zijn auto uitleent. Als dus een zakelijke poolwagen geflitst wordt en niemand» Liever niet als bedrijf de boete van uw firmawagen betalen? "Liever niet als bedrijf de boete van uw firmawagen betalen?"

Install Day: één vakbeurs voor alle installatietechnieken

Dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector Install Day is dé vakbeurs en het netwerkevenement voor professionals uit de installatiesector. Aannemers, architecten en voorschrijvers maken op meer dan 90 standen kennis met de interessantste producten op markt. De toegang is daarenboven volledig gratis!   Steeds meer bedrijven in de installatiesector zijn multidisciplinair. Ze richten zich op zowel de elektro-, als» Install Day: één vakbeurs voor alle installatietechnieken "Install Day: één vakbeurs voor alle installatietechnieken"

RAM op Belgian Roof Day 2017

Op 24 november 2017 vindt alweer de 8e Belgian Roof Day plaats in Brussels Kart Expo. Ook RAM track-and-trace is deze keer weer van de partij. Met gratis toegang, free catering en meer dan 140 standen is deze beurs een niet te missen evenement voor iedereen die mee wil blijven met alle nieuwigheden uit de dakensector. Bezoekers van eerdere edities» RAM op Belgian Roof Day 2017 "RAM op Belgian Roof Day 2017"

Aanwezigheidsregistratie op Checkinatwork: een fluitje van een cent

Aanwezigheidsregistratie in de bouw is voor veel werven al een tijdje verplicht. De wet zorgde ervoor dat aannemers er opeens moesten op toezien dat alle arbeiders, zelfstandigen, veiligheidscoördinatoren en andere medewerkers op de werf geregistreerd werden. Gelukkig is dat best eenvoudig met de software van CheckinatRAM! Voldoe áltijd aan de wetgeving Een onjuiste aanwezigheidsregistratie kan leiden tot sancties voor zowel» Aanwezigheidsregistratie op Checkinatwork: een fluitje van een cent "Aanwezigheidsregistratie op Checkinatwork: een fluitje van een cent"