Voordeel alle aard bedrijfswagen: Referentie CO2-uitstoot 2017

Sinds 1 januari 2012 wordt het voordeel van alle aard (VAA), voor de kosteloze terbeschikkingstelling van een bedrijfsvoertuig, berekend op basis van de cataloguswaarde en de CO2-uitstoot van het Benzine, LPG, Aardgas of Diesel bedrijfsvoertuig volgens de formule: cataloguswaarde x percentage CO2-uitstoot  x 6/7. Voor elektrische voertuigen is dat overigens: cataloguswaarde x 4% x 6/7. Om het CO2-percentage te bepalen» Voordeel alle aard bedrijfswagen: Referentie CO2-uitstoot 2017 "Voordeel alle aard bedrijfswagen: Referentie CO2-uitstoot 2017"

Kom naar Belgian Roof Day 2016 op 25 november

Op vrijdag 25 november 2016 staat RAM Mobile Data op Belgian Roof Day 2016 (voorheen bekend als Dag van het dak) in de hallen van Brussels Kart Expo. Belgian Roof Day is een initiatief van meerdere partners: Confederatie Bouw Afwerking, CNTE-NRDD, BEVAD, Confederatie Bouw Dak en JCCT. RAM werkt inmiddels al meer dan 10 jaar samen met de Confederatie Bouw.» Kom naar Belgian Roof Day 2016 op 25 november "Kom naar Belgian Roof Day 2016 op 25 november"

Millennium Golf buggy’s realtime volgen met track-and-trace

Middenin de Limburgse natuur, rond de oevers van de Paalse Plas – het grootste kunstmatige binnenmeer van België – ligt Millennium Golf. Een Golf club met een weids uitgestrekte 9- en 18-hole baan. Om je van hole A naar hole B te verplaatsen, komt een golfbuggy dan goed van pas. Millennium Golf bezit 10 van die buggy’s. Helaas gebeurde het nog» Millennium Golf buggy’s realtime volgen met track-and-trace "Millennium Golf buggy’s realtime volgen met track-and-trace"