MobiShare – Carsharing

De wagenparken in de zakelijke markt bestaan voornamelijk uit leaseauto’s. Doordat bedrijven steeds meer flexibiliteit en efficiency willen halen uit hun wagenpark is de deelauto in opkomst. De trend van bezit naar gebruik maakt in de huidige deeleconomie zijn intrede. Een geautomatiseerde oplossing voor deze zakelijke poolauto’s heeft tijdsbesparing en lagere kosten tot gevolg, maar denk ook aan efficiëntere inzet van een kleiner wagenpark wat het milieu minder belast.

MobiShare carsharingEen kleiner wagenpark nodig

Wist u dat maar liefst gemiddeld 80% van de leaseauto’s overdag stilstaat? En aangezien het wagenpark een van de grootste kostenposten binnen bedrijven is, valt er dus veel te besparen door middel van nieuwe mobiliteitsconcepten zoals onze MobiShare.

MobiShare: gebruiksvriendelijk beheer en volledig inzicht

MobiShare is een online dienst voor deelauto’s in de zakelijke markt. Het tijdrovende beheer van autosleutels en reserveringen van deelauto’s behoren tot het verleden.

Hoe werkt MobiShare?

  • Reserveer online de deelauto MobiShare app
  • Open de auto met een pas of smartphone
  • Starten en op weg!

De reservering kan zowel op een desktop via een website of op de smartphone (iOS of Android) via een handige app worden gedaan. Het openen/ sluiten van de auto kan tevens met de app of met diverse bestaande passen, bijv. bedrijfspas,  XXimo-card of Travelcard.

Gemakkelijke monitoring door wagenparkbeheerders

De wagenparkbeheerder heeft met de online dienst voor carsharing van MobiShare gemakkelijk real time het totaal overzicht van de deelauto’s en de gebruikers ervan. Kortom, door inzet van deze online dienst heeft uw bedrijf minder voertuigen nodig, bent u “eco-friendly”, zijn uw werknemers flexibel, heeft u maximaal inzicht in het gebruik en behoort sleutelbeheer in een kluis tot het verleden.