Over ons

Over track-and-trace

Track-and-trace is een onderdeel van RAM Mobile Data dat al sinds 1993 één van de meest vooraanstaande spelers op het gebied van mobiele data communicatie voor de zakelijke markt is in de Benelux. Bij RAM werken in totaal ruim 120 mensen en het hoofdkantoor is gevestigd bij Utrecht, Nederland. RAM heeft vestigingen in België en Nederland.

GPS Voertuigvolgysteem en ritregistratie

Met onze eigen cloud gebaseerde dienst track-and-trace levert RAM oplossingen voor ritregistratie van voertuigen en tijdregistratie van personen, mobiliteitsvergoeding in de bouw alsook temperatuurregistratie in koelwagens, meting van rijgedrag,… . In het kader van track-and-trace werkt RAM reeds sinds 2005 samen met de Confederatie bouw voor rit- en aanwezigheidsregistratie van de arbeiders in de bouw.

RAM Mobile Data

RAM Mobile Data is ook eigenaar van het Mobitex netwerk, het eerste pakketgeschakelde netwerk voor mobiele datacommunicatie. Daarnaast maakt RAM Infotechnology ook onderdeel uit van RAM Mobile data en beheert applicaties en systemen, onder andere voor organisaties in de gezondheidszorg en heeft een eigen datacentrum.